H εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία «Best SMS integration with other types of services»  για την υπηρεσία mms+ καθώς επίσης και στην κατηγορία «Best strategic partnership» για την mobile marketing πλατφόρμα «Yuniverse».

Δύο σημαντικές διακρίσεις είναι ο απολογισμός της Yuboto στο πλαίσιο των θεσμού Messaging & SMS World Awards που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου Messaging & SMS στο Λονδίνο που πραγματοποιήθηκε 29 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Portman Hotel στο Λονδίνο.

messgaing-sms-world

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της  Yuboto μας λέει σχετικά:  «Η συμμετοχή σε έναν εξειδικευμένο διεθνή διαγωνισμό όπως αυτόν του Messaging & SMS World Awards, αποτελεί για κάθε εταιρεία του κλάδου μία τεράστια πρόκληση. Το να διακρίνεται μία επιχείρηση ανάμεσα σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο είναι μία απόδειξη τόσο για την τεχνολογική της επάρκεια όσο και για την καινοτομία μας. Είναι προφανές ότι η διάκριση αυτή ανήκει δικαιωματικά στους μηχανισμούς της Yuboto που καταφέρνουν και δημιουργούν συστήματα με βάση τόσο την καινοτομία όσο και την χρηστικότητα, προωθώντας αποτελεσματικά την διεθνή κοινότητα του mobile marketing σε υψηλότερα επίπεδα.»  

Οι 16 εταιρείες που διακρίθηκαν είναι:  (αλφαβητικά) Airtel, Cequens, CLX Networks, Dialogue, Kandy Genband, Lleida, Mahindra Comviva, Monty Holding, Nexmo, OpenMarket, OpenMarket, Symsoft, Telefonica, Telin, Turk Telekom International, Vodafone Carrier Services, Yuboto.