Περιστρέφεται σε δύο άξονες, βλέπει στο σκοτάδι, ανιχνεύει ήχο και κίνηση, καταγράφει τα πάντα σε υψηλή ανάλυση, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε αμφίδρομα με όσους βρίσκονται στο χώρο που επιβλέπει.

1325_large_2_20160620145315H νέα cloud κάμερα της TP-Link είναι εξοπλισμένη με όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ο πλέον απαιτητικός χρήστης. Κατασκευάστηκε με σκοπό να σας απαλλάξει από το άγχος του τι γίνεται στο χώρο σας, όταν εσείς απουσιάζετε από αυτόν.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής για smartphone και tablets «tpCamera app», σας δίνεται η δυνατότητα από όπου κι αν βρίσκεστε να επιτηρείτε μια ευρεία περιοχή, καθώς η NC450 υποστηρίζει Pan & Tilt για περιστροφή 300ο οριζόντια και 110ο κάθετα, επιτρέποντάς σας ακριβή στόχευση στα σημεία που σας ενδιαφέρουν κάθε φορά. Ο χώρος δεν είναι απαραίτητο να φωτίζεται, καθώς η κάμερα της TP-Link μπορεί να «βλέπει» σε απόσταση έως και 8 μέτρα στο σκοτάδι.

Αφού συνδέσετε την κάμερα με το ρεύμα και με το router σας (υποστηρίζει τόσο Ethernet σύνδεσή όσο και WiFi 802.11n) είναι έτοιμη να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας επιθυμείτε, είτε απλά ακουμπώντας την σε μια επιφάνεια είτε βιδώνοντάς την με το παρεχόμενο κιτ στήριξης στον τοίχο ή στο ταβάνι.

Μετέπειτα, από το εύχρηστο περιβάλλον του «tpCamera app» έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της NC450, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε αμφίδρομα με όσους βρίσκονται στο χώρο που επιτηρείτε.

Eνα χαρακτηριστικό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο, όταν αναφερόμαστε σε επαγγελματικούς χώρους με δικτυακή υποδομή PoE (Power over Ethernet), είναι πως η κάμερα μπορεί να δουλέψει χωρίς τροφοδοσία ρεύματος, αρκεί να συνδεθεί σε PoE πρίζα Ethernet, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο ευέλικτη την τοποθέτησή της, μακριά από πρίζες ρεύματος.

Ο φύλακας του μέλλοντος έχει IP!

  • 720p HD ανάλυση εικόνας: Mε δυνατότητα καταγραφής σε κάρτα microSD
  • Pan & Tilt: 300 μοίρες οριζόντια και 110 μοίρες κάθετη περιστροφή
  • Night vision: Oρατότητα ακόμα και στο σκοτάδι, με 8 μέτρα ακτίνα
  • Ανίχνευση ήχου και κίνησης: Ειδοποίηση μέσω εφαρμογής και e-mail
  • 2-way Audio: Αμφίδρομη επικοινωνία φωνής με το χώρο χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο/ηχείο
  • tpCamera app: Πρόσβαση στις λειτουργίες της κάμερας από το κινητό ή το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site: http://www.tp-link.com/en/products/details/NC450.htm

tp-link-nc450-graf