Πέντε χρόνια εγγύηση με  δωρεάν μεταφορά από και προς το service, δωρεάν antivirus ΜacAffee για ένα χρόνο και έως 24 άτοκες δόσεις.

Ανάμεσα σε 8 νέα μοντέλα με πανίσχυρους επεξεργαστές Intel, λειτουργικό σύστημα Windows 10, SSD δίσκους και μόλις από 15,4 € / μήνα -με τη χρήση πιστωτικής κάρτας- μπορεί κάποιος να επιλέξει το Quest PC που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του, ανάμεσα σε μοντέλα για το σπίτι και το γραφείο, για εργασία  και διασκέδαση, για extreme gaming, αλλά και απαιτητικές εφαρμογές video editing και modelling. Ειδική αναφορά αξίζει στο Quest Legend i7, το κορυφαίο μοντέλο της προσφοράς, που διαθέτει  τον επεξεργαστή Intel Core i7-6700k, κάρτα γραφικών Nvidia Quadro K2200, 16GB μνήμη και δύο δίσκους, 240GB SSD και 1TB HDD, ένα πανίσχυρο σύστημα για πολύ απαιτητικούς χρήστες, διαθέσιμο από 66,63€/μήνα.

Οι υπολογιστές Quest  που κατασκευάζονται από την Info Quest Technologies, κλείνουν φέτος 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Είναι οι πρώτοι ελληνικοί υπολογιστές που συναρμολογήθηκαν σε οργανωμένη γραμμή παραγωγής πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και καθιερώθηκαν για την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία, τις υψηλές επιδόσεις και το service τους, στηρίζοντας την καθημερινή λειτουργία εκατοντάδων επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και εξυπηρετώντας χιλιάδες ιδιώτες στην εργασία και τη διασκέδασή τους.

questpc

Στο www.you.gr είναι διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα Quest PCs. Με πλούσιες περιγραφές και χαρακτηριστικά, δυνατότητα σύγκρισης μοντέλων, αναλυτικές παρουσιάσεις, tips και οδηγίες στο blog «discover», καθοδήγηση από το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και όλες τις δυνατότητες και ευκολίες αγοράς, πληρωμής και παραλαβής που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιλογή και απόκτηση ενός Quest PC γίνεται πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική από ποτέ.

Με περισσότερα από 15.000 προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής φροντίδας, οικιακής χρήσης, αλλά και βρεφικής φροντίδας, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται ο Όμιλος Quest, το www.you.gr αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

 

QUEST ONLINE
H εταιρεία Quest Online ΑΕ, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργιες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή, αξιόπιστα και γοργά αναπτυσσόμενα  Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.