Η Media Markt κλείνει τα 11 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει με μία ιδιαίτερη καμπάνια, που βασίζεται στο συστατικό της επιτυχίας της: των ανθρώπων της εταιρείας.

Η εορταστική καμπάνια της εταιρείας θέλει να αναδείξει το βασικό συστατικό της επιτυχίας της που ήταν πάντα οι άνθρωποί της. Για περισσότερο από δέκα χρόνια, η ομάδα της Media Markt, με την θετική της ενέργεια  που είναι εμφανής σε όλα τα σημεία λειτουργίας της, έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του ελληνικού κοινού σε μια πολύ απαιτητική αγορά.

Αυτή η ξεχωριστή δυναμική του κόσμου της Media Markt είναι το κομβικό σημείο της καμπάνιας. Και ποιος καλύτερος τρόπος να αποδοθεί από τα ίδια τα άτομα της εταιρείας;

media-markt-logo

23 άτομα της Media Markt,  μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Κατραβάς CEO της εταιρείας, εμφανίστηκαν ως η ομάδα που κερδίζει και πανηγύρισαν αυτά τα 11 χρόνια επιτυχίας. Τα 11 καταστήματα, το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και κάθε τμήμα των κεντρικών της Media Markt αντιπροσωπεύτηκε στην καμπάνια, δίνοντας  στην επικοινωνία τον προσωπικό τόνο που ταιριάζει σε ένα γενεθλιακό μήνυμα.

Μαζί με τη Media Markt γιορτάζουν και οι πιστοί της φίλοι, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία σειρά από μοναδικές προσφορές, με αφορμή αυτή την ξεχωριστή επέτειο.

Η καμπάνια λανσαρίστηκε στις 11/11 και το μήνυμά της προβάλλεται σε παραδοσιακά μέσα, σε digital μέσα, στα social media, καθώς και μέσα από τους χώρους των καταστημάτων της εταιρείας.