Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε fitness gadgets και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές  για τον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας βρίσκονται στα Public.

Τα Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σας καλούν στα καταστήματα τους για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη μεγάλη μέρα, το φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο, στις 13 Νοεμβρίου.

Δρομείς από όλο τον κόσμο, προετοιμάζονται και φέτος για την κλασική διαδρομή των 42.195 μέτρων από το Μαραθώνα ως το Παναθηναϊκό Στάδιο, αλλά και για μικρότερες διαδρομές στο κέντρο της πόλης. Εάν είστε από αυτούς που οι επιδόσεις τους ενισχύονται από τον σωστό εξοπλισμό, την κατάλληλη μουσική, τη χρονομέτρηση και εκτός από δρομείς είστε και λάτρεις των gadgets, τότε τα Public είναι ο απόλυτος προορισμός.

Πιο συγκεκριμένα, στα καταστήματα Public και στο public.gr σας περιμένουν :

  • Sport Ακουστικά (Ασύρματα  & Ενσύρματα)
  • Activity Trackers
  • Sport Headphones
  • Αξεσουάρ άθλησης
  • Θήκες smatphone (θήκες κινητού για τους αθλητές – armband)
  • Action Cameras

Ενδεικτικά, τα μοναδικά sport ακουστικά Βluetooth ILUV Sport Fit Active, σχεδιασμένα για να αντέχουν τον ιδρώτα και να παραμένουν στη θέση τους είναι κατάλληλα για όσους τρέχουν ενώ τα SBS Runway Sport χρησιμοποιούνται και ως hands free. Αν, πάλι, αναζητάτε ακουστικά με εξαιρετική ποιότητα ήχου για να σας συντροφεύσει μέχρι τον τερματισμό η αγαπημένη σας μουσική, τότε τα Urban Revolt Aurus waterproof είναι φτιαγμένα για εσάς.

have-fun-on-the-run-1

Επιπλέον, τα καταστήματα Public διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε activity trackers, χάρη στα οποία μπορείτε να μετράτε τα βήματα που κάνατε, την απόσταση που διανύσατε και τις θερμίδες που κάψατε. Παράλληλα, τα activity trackers, μέσω των fitness εφαρμογών που διαθέτουν, σας επιτρέπουν να συλλέγετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να θέσετε τους στόχους για τον επόμενο αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, τα αδιάβροχα Razer Nabu X, με μπαταρία που μπορεί να είναι σε λειτουργία για 7 ολόκληρες ημέρες, καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας Samsung Gear Fit 2 small, με ενσωματωμένο music player και μνήμη 4GB είναι ιδανικά για τις προπονήσεις σας αλλά και για τη μεγάλη μέρα του αγώνα.

Και αν μέχρι την ημέρα του αγώνα, αλλά και για τις μελλοντικές προετοιμασίες, ο μοναδικός ελεύθερος χρόνος προπόνησης είναι το βράδυ, το Sport Clip LED και το Sport Arm Clip LED ξεχωρίζουν για τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν. Το Sport Clip LED διαθέτει φως ασφαλείας, για όσους επιλέγουν τις προπονήσεις μετά τη δύση του ηλίου, το οποίο βοηθάει τους δρομείς να γίνονται ορατοί, καθώς προσαρμόζεται με ευκολία πάνω στο παπούτσι. Αντίστοιχα, για όσους επιθυμούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο φως ασφαλείας με μία απλή κίνηση, το Sport Arm Clip LED μπορεί και εφαρμόζει στο μπράτσο.

Τέλος, στα Public μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε θήκες για smartphones, κατάλληλες για αυτούς που επιθυμούν να τρέχουν πάντα με «παρέα». Για τους λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και για όσους θέλουν να ξαναζήσουν τις στιγμές του Μαραθωνίου, στα Public υπάρχει μια μεγάλη γκάμα φωτογραφικών μηχανών για να διαλέξετε ό,τι σας ταιριάζει!