Με μια τιμή… αυτοκινήτου, αλλά και ανάλογα…. turbo χαρακτηριστικά παρουσίασε η Huawei σήμερα στο Μόναχο το νέο Huawei Mate 9 Porsche Design.

Tο Huawei Mate 9 Porsche Design είναι λίγο μικρότερο από την κανονική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην αγορά και είναι το ακριβότερο smartphone που έχει βγει ποτέ στην ελληνική αγορά και ένα από τα ακριβότερα παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, κοστίζει 1.395€!

Ποια χαρακτηριστικά αποκάλυψαν στην παρουσίαση του Μονάχου;

Το εν λόγω κινητό ενσωματώνει AMOLED οθόνη 5.5 ιντσών QHD, με μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 256GB, χωρίς υποδοχή για microSD, ενώ έχει ίδια dual κάμερα από την Leica. Mια 20 Megapixel f/2.2 μονόχρωμη και μια 12 Megapixel f/2.2 έγχρωμη. Επίσης, υποστηρίζει το νέο Hybrid Zoom feature, το οποίο θα επιτρέπει zoom χωρίς να υπάρχει σημαντική απώλεια στην ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή 4K video, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9 και autofocus.

Η 4000mAh μπαταρία έχει υποστήριξη για τεχνολογία Huawei SuperCharge, μπορεί μέσα σε 5 λεπτά να φορτίσει για να αντέξει μια ολόκληρη μέρα, ενώ με φόρτιση 10 λεπτών μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρες ταινίες!