Η Microsoft σχεδίασε το Surface Studio δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης του υπολογιστή ως ένα τεράστιο καμβά για κάθε είδους εργασία.
Ανακοίνωσε χτες το Microsoft Surface Studio, το πρώτο all-in-one desktop PC της εταιρίας. Ουσιαστικά πρόκειται για τον ανταγωνιστή του iMac της Apple, με τεχνικά χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τον πιο απαιτητικό σχεδιαστή και όμορφο σχεδιασμό που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς.
2l1003845
Ξεκινώντας από την οθόνη, πρόκειται για την λεπτότερη LCD monitor στα 12.5mm. Η PixelSense touchscreen οθόνη συνεργάζεται άψογα με το Surface Pen, είναι εγκλεισμένη σε αλουμίνιο, έχει διαγώνιο 28 ιντσών ανάλυσης 4500×3000, 3:2 aspect ratio, 192ppi, με τη δυνατότητα να προβάλει 13.5 εκ. pixels, που σημαίνει 63% περισσότερα από μια 4Κ τηλεόραση.
Στα υπόλοιπα specs, συγκαταλέγονται: τετραπύρηνος Intel i7 Skylake CPU, Nvidia GTX 980M 4GB, 32GB DDR4 RAM, 2TB αποθηκευτικού χώρου, 5MP HD webcam, x4 USB 3.0, Mini DisplayPort, SD card θύρα, ethernet θύρα και 2.1 virtual surround ηχεία ενώ το τροφοδοτικό είναι ενσωματωμένο στη βάση. Οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και ένα “ελαφρύτερο” configuration για να μειώσουν το κόστος, επιλέγοντας ανάμεσα σε Intel i5 CPU, GTX 965M GPU 2GB VRAM, 1TB rapid HDD και λιγότερη RAM.
untitled-1
Παράλληλα η Microsoft παρουσίασε και το Surface Dial. Μια συσκευή εισόδου που θα βοηθήσει στις κινήσεις που απαιτείται ακρίβεια και αν το τοποθετήσετε πάνω στην οθόνη του Studio ανοίγει διάφορα παράθυρα παραμετροποίησης.
Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν ήδη για το Microsoft Surface Studio που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό την ερχόμενη εορταστική περίοδο στην τιμή των $2.999.