Το νέο μοντέλο κατορθώνει να πρωταγωνιστήσει στη μεσαία κατηγορία με το γοητευτικό look του και τις ισχυρές επιδόσεις του.

Οι κατασκευαστές smartphone συνειδητοποιούν σιγά-σιγά το αυτονόητο, το γεγονός, δηλαδή, πως οι περισσότεροι καταναλωτές δεν είναι σε θέση να αγοράζουν κάθε χρόνο την καλύτερη συσκευή που μπορεί να τους προσφέρει η αγαπημένη τους εταιρεία. Και μπορεί οι διεκδικητές του τίτλου του «κορυφαίου smartphone της χρονιάς» να κερδίζουν δημοσιότητα, είναι όμως οι «εργάτες» της μεσαίας κατηγορίας που διεκδικούν τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις. Πρόσφατα, μάλιστα, παρατηρείται ένας συνωστισμός κυκλοφοριών από όλες τις εταιρείες προς τα… ψηλά της mid κατηγορίας, με άρτιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευές που διακρίνονται για το στυλ τους, δίχως, ωστόσο, να ξεφεύγουν πολύ στην τιμή. Μια από αυτές είναι και το Huawei nova plus, ένα 5.5άρι smartphone με μια αρκετά φωτεινή Full HD οθόνη που κερδίζει τον επίδοξο ιδιοκτήτη του «άμα τη εμφανίσει», χάρη στον κομψότατο metallic uni-body σχεδιασμό του. Οι καλαίσθητες καμπύλες του 2.5D γυαλιού της πρόσοψης δένουν αρμονικά με τις στρογγυλεμένες άκρες της συσκευής, ενώ το 90% των υλικών κατασκευής απαρτίζονται από μέταλλο. Με μια πολυσύνθετη διαδικασία κεραμικής αμμοβολής, η πίσω πλευρά αποκτά μια ιδιαίτερα απαλή στην αφή υφή και ελκυστική στην εμφάνιση όψη.

Ελάχιστοι είναι οι χρήστες που δεν θα βρουν επαρκή το οκταπύρηνο Snapdragon 625 chipset, ειδικά αν συνυπολογίσουμε πως πλαισιώνεται από 3GB μνήμης RAM. Ικανοποιημένοι μένουν και οι gamers, χάρη στην… ετοιμοπόλεμη Adreno 506 GPU, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας γραφικά ακόμα και στους πιο απαιτητικούς 3D τίτλους.

Η Huawei έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος και στις κάμερες, με μια αξιόλογη 16MP πίσω κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας να ανταπεξέρχεται ταχύτατα στις λήψεις σας. Τροφή στα social media αναλαμβάνει να δώσει η selfie-cam των 8MP,  με τις νυχτερινές λήψεις να αποτελούν το μοναδικό τομέα που δεν διακρίνεται. Η μπαταρία των 3.340mAh συνεπικουρούμενη από «έξυπνο» λογισμικό που σας ειδοποιεί, όταν κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο καταναλώνει υπερβολική ενέργεια, θα σας χαρίσει πρωτόγνωρη αυτονομία.

Με τον προηγμένο 3D αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, η σειρά nova εξασφαλίζει πιο γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα, ενώ η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο εκεί, μιας και επωμίζεται μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες, όπως πλοήγηση στα άλμπουμ σας ή κύλιση της περιοχής των ειδοποιήσεων με ένα σας άγγιγμα! Σας περιμένει σε τρία εκλεπτυσμένα χρώματα: Prestige Gold, Mystic Silver και Titanium Grey.

huawei-nova-plus-ifa-6

Mας άρεσε

  • Κομψότατο design παρά τη μεγάλη οθόνη
  • Μπαταρία και επιδόσεις που υπερκαλύπτουν την πλειονότητα των χρηστών
  • Ταχύτατος σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων με έξυπνες λειτουργίες

Δεν μας άρεσε

  • Η εξαιρετική για συνηθισμένες λήψεις κάμερα δεν διαπρέπει εξίσου και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Συνοδέψτε το με το Huawei Color Band A1

Το Huawei Color Band A1 είναι η καινοτόμα wearable συσκευή της Huawei που αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο σε κάθε σας προπόνηση και προσπάθεια να διατηρήστε σε φόρμα! Χάρη στις μοναδικές της ικανότητες, αναγνωρίζει τα διαφορετικά είδη άθλησης και παρέχει λειτουργία καταγραφής δεδομένων ύπνου για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διακριτική αφύπνιση με δόνηση και λειτουργία παρακολούθησης ακτινών UV για ηλιακή προστασία. Παράλληλα, σας ενημερώνει με δόνηση και ένα διακριτικό μπλε led για εισερχόμενες κλήσεις και SMS στο smartphone σας.