Η Uber ΕΛΛΑΣ ανακοινώνει ότι τη θέση του General Manager για την Ελλάδα αναλαμβάνει ο κ. Μανόλης Μανασσάκης.

Ο κ. Μανασσάκης διαθέτει εκτενή εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο San Francisco. Εργάστηκε στην Google ως Industry Manager, βοηθώντας ελληνικές επιχειρήσεις από τους τομείς της τεχνολογίας, του εμπορίου και της τηλεφωνίας να βελτιώσουν την παρουσία τους στο internet και να αυξήσουν τις διαδικτυακές πωλήσεις τους. Παράλληλα, είναι συνιδρυτής του Lawspot, της πρώτης online πλατφόρμας που προσφέρει ανοιχτή πρόσβαση στη νομοθεσία σε πολίτες και δικηγόρους.

photo_manolis_manassakis

Διαθέτει Πτυχίο Νομικής από το  Πανεπιστήμιο Αθηνών και LLM από το London School of Economics and Political Science. Είναι, επίσης, κάτοχος MBA του Stanford Graduate School of Business.

Με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Μανασσάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος καθώς μέσα από τα νέα μου καθήκοντα θα εργαστώ για την αποτελεσματικότερη συνδρομή της τεχνολογίας και των εφαρμογών της στην αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής. Άλλωστε, μέσω των νέων τεχνολογιών όλες οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν τη δυνατότητα να προοδεύουν. Στο πλαίσιο αυτό, προσδοκούμε να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και της απασχόλησης».